Ja estan a la venda les entrades del Gran Premi Movistar d'Aragó de MotoGP 2016

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Noticias
Els afeccionats ja poden adquirir les seves entrades amb descompte per tarifa anticipada per a la cita aragonesa del mundial de MotoGP. Existeixen quatre categories d'entrades: Pelouse, Bronze, Silver i Gold, així com diferents trams de venda amb els seus corresponents preus. Els menors de 14 anys i els majors de 65 podran accedir gratis a les zones de pelouse.


Zaragoza, 1 de febrer de 2016. Ja estan a la venda des d'aquest dilluns les entrades per al Gran Premi Movistar d'Aragó, que se celebrarà del 23 al 25 de setembre. Els afeccionats podran escollir entre quatre tipus de localitats per gaudir de la cita més esperada del calendari esportiu del circuit alcañizano: Pelouse, Bronze, Silver i Gold. Les entrades seran vàlides per als tres dies de l'esdeveniment. D'aquesta manera, els fans que desitgin apropar-se a MotorLand per vibrar amb els Márquez, Rossi, Lorenzo, Pedrosa i companyia podran fer-se ja amb les seves entrades amb descompte per tarifa anticipada per a la cita estavella del circuit bajoaragonés. El llançament de la venda d'entrades per al Gran Premi d'Aragó ha coincidit a més amb l'arrencada de la pretemporada del mundial de MotoGP, que celebra a Malàisia els seus primers test oficials de l'1 al 3 de febrer.

Tipus de localitats, trams de venda i preus
Aquest any les localitats del GP Movistar d'Aragó de MotoGP es dividiran en quatre tipus: Gold (graderies 1C i 7),Silver (graderies 3B i 3C),Bronze (graderies 1A i 1B) i Pelouse (graderies 4 i 6). Quant als diferents trams de venda de localitats, seran: el primer, amb més descompte, fins al 15 d'agost; segon tram de prevenda, del 16 d'agost al 21 de setembre, i després el període de taquilla, del 22 al 25 de setembre.
En funció d'aquests trams de venda, les tarifes dels tiquets per a la prova aragonesa de MotoGP seran les següents. Entrades Gold, 100€ adult/50€ infantil i sènior en el primer tram de prevenda i 110€ adult/55€ infantil i sènior en el segon; entrades Silver, 90€ adult/45€ infantil i sènior en el primer tram de venda i 100€ adult/50€ infantil i sènior en el segon; entrades Bronze, 80€ adult/40€ infantil i sènior en el primer tram de venda i 90€ adult/45 €infantil i sènior en el segon, i Pelouse, 45€ adult en el primer tram de venda i 50€ en el segon. A partir del dia 22 de setembre en període de taquilla, les entrades d'adult i carnet jove es vendran amb un recàrrec de 5€ i les infantil i sènior de 2€.
Accés gratuït a les zones de pelouse per als menors de 14 anys i els majors de 65
D'altra banda, els menors de 14 anys i majors de 65 que acreditin la seva edat en l'entrada del circuit (D. N. I. o llibre de família) podran accedir lliurement a les zones de pelouse. Quant a la resta de graderies, Bronze, Silver i Gold, es bonificarà amb entrada reduïda als nens d'entre 3 i 13 anys i als majors de 65. Podrà obtenir aquest descompte el públic que, per edat, pertanyi a un d'aquests dos grups a la data del Gran Premi, no a la de la compra de l'entrada. Per això, també serà necessari que presentin la documentació pertinent al moment que accedeixin al recinte esportiu. Els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats per un adult i, com a màxim, un adult podrà acompanyar a dos menors.

Descompte de 5 euros amb la compra de l'entrada per Superbikes
Els afeccionats més apassionats tindran a la seva disposició un descompte de 5€ en la compra de les seves entrades per MotoGP en adquirir el seu tiquet per Superbikes, la primera gran cita de l'any en MotorLand (1, 2 i 3 d'abril). Les entrades de Superbikes que es comprin a través de la web de MotorLand o en el Welcome Center del circuit inclouran aquesta promoció dirigida a particulars. Els fans que assisteixin a la prova de Superbikes podran utilitzar, passat aquest esdeveniment, un codi descompto que podran aplicar en la compra dels seus tiquets per al GP Movistar d'Aragó.

MotorLand, canal oficial exclusiu de venda d'entrades del GP Movistar d'Aragó
Aquesta temporada, les entrades per al Gran Premi Movistar d'Aragó de MotoGP es poden adquirir a través de www.motorlandaragon.com i també estaran disponibles des d'aquest dilluns, 1 de febrer, fins a la mateixa setmana de l'esdeveniment en el Welcome Center del circuit de velocitat, l'horari de la qual d'atenció al públic serà: de dilluns a dijous de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h; Divendres de 8:00h a 15:00h i caps de setmana (12, 13, 19, 20, 26 i 27 de març, i des del 13 d'agost a la data de l'esdeveniment).
Venda d'entrades: https://tickets.motorlandaragon.com

Per a més informació sobre les entrades:
www.motorlandaragon.com/motogp
tickets@motorlandaragon.com- Telèfon: +34 978 835 548
Fotografia: Agency Sport Mitjana
 
Totes les notícies
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat