Presentat el Team Vial Motos Competició

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Noticias L'equip aposta per la pedrera i els seus cinc pilots de l'equip, d'entre 13 i 22 anys,  són aragonesos

Zaragoza, 5 de març de 2014. La Sala Virago del Centre Comercial Port Venècia va acollir ahir la presentació del Team Vial Motos Competició per a la temporada 2014. L'equip, compost per cinc pilots, tots ells de la nostra comunitat, participarà en la Copa d'Espanya de Mini-Velocitat i en el Campionat d'Espanya de Minimotard. Es tracta d'un equip jove, l'edat dels pilots està entre 13 i 22 anys i que aposta per la pedrera. Est és l'objectiu dels responsables de l'Equip, els germans Ureta, Alex i Fran, i Sergio Alot. Per donar continuïtat a l'equip, s'explica tambien amb una Escola de Conducció on s'ensenya als més petits a manejar i conduir motocicletes de competició.  A més, es tracta d'un projecte totalment privat, digne de lloar en els temps actuals.
A l'acte van acudir gran nombre de persones entre familiars dels pilots, aficionats al motociclisme, esponsors  i institucions, tant públiques com a privades. Destacar la presència del President de la Federació Aragoneses de Motociclisme, Roberto Royo-Villanova Martinez i de Director General de l'Esport del Govern d'Aragó, Felix Brocate. Aquest últim, va tancar l'acte de presentació amb unes paraules en les quals va destacar l'esforç de l'equip i l'aposta per la pedrera aragonesa. Igualment va oferir el suport i respatller de la DGA per a aquest tipus d'iniciatives, no en la millor conjunyís possible, i que són el punt de partida per a un gran futur del motociclisme a Aragó.
Totes les notícies
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat